13 Jul
13Jul

În data de 11 iulie 2017 a avut loc la Bucureşti ultima întâlnire transnațională a partenerilor din cadrul proiectului Coop for empowering youth. Pe durata întâlnirii au fost analizate stadiul implementării proiectului și pregătirea pentru raportul final. Rezultatele proiectului  (rapoarte de cercetare, ghiduri pentru antreprenori etc.) sunt disponibile pe site-ul www.provocatie.ro.

A doua zi, pe 12 iulie 2017 a avut loc conferința cu tema “ Antreprenoriatul într-o Europă inclusivă”. În cadrul conferinței au fost prezentate perspective diferite asupra antreprenoriatului și experiența unor beneficiari ai proiectului Coop for empowering youth.

Proiectul Coop for empowering youth este un proiect Erasmus și a avut drept scop crearea de noi instrumente pentru afaceri start-up-uri pentru tinerii șomeri, bazat pe un model dezvoltat în Franța și probat în Slovacia, printr -un transfer numit "Couveuse”(Incubator de afaceri). Conceptul existent în Franța și Belgia se numește " CAE - Coopérative d' activité et d' emploi" .

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.