Servicii


formare profesională

Cursurile de formare profesională sunt autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări. Ele se finalizează cu examen şi cu o diplomă recunoscută de către instituţiile din România şi din Uniunea Europeană.

Aflați mai multe

evaluare a competenţelor

Începând cu anul 2003, CRFPS Pro Vocaţie a fost autorizat de către CNCFPA să valideze rezultatele învăţării obţinute în mediul non-formal şi informal pentru ocupaţii din domeniul social.

Aflați mai multe

consiliere vocaţională

Serviciul social de Consiliere vocationala implica evaluare vocaţională, orientare profesională şi susţinere motivaţională pentru adaptarea la locul de muncă, în vederea dezvoltării autonomiei personale.

Aflați mai multe

standarde ocupaţionale

Pro Vocaţie are o experienţă consistentă în elaborarea şi colaborarea cu autorităţile competente în vederea aprobării standardelor ocupaţionale.

Aflați mai multe

training experimenţial

Pro Vocaţie poate oferi o serie de cursuri specializate în diverse arii, diferenţa faţă de competitori fiind metoda de învăţare prin jocuri de rol, simulări, experimentări situaţionale ş.a.m.d. Pentru expertiza specifică domeniului, pro Vocaţie colaborează cu traineri cu experienţă.

Aflați mai multe