23 Sep
23Sep

Uniunea Editorilor din Romania, alături de Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale “Pro Vocație”   lansat a loc joi, 22 septembrie 2022, proiectul  “CERT - Competenta, Experiența, Relevanta, Tenacitate” ID Proiect POCU/991/1/3/154897.  Conferința a avut loc La Sibiu, în Sala Festiva din incinta Bibliotecii Județene ASTRA.

 Obiectivele și activitățile proiectului au fost prezentate de către Arpad Harangozo – manager proiect, Uniunea Editorilor din Romania și  Georgeta Jurcan – presedinte, Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale “Pro Vocație”.

Proiectul  “CERT - Competenta, Experiența, Relevanta, Tenacitate consta in sprijinirea integrării durabile pe piața muncii a minim 371 de tineri din categoria NEETs, inclusiv a tinerilor cu risc de excluziune sociala si a tinerilor din comunitățile marginalizate. Proiectul își propune sa răspundă unei nevoie acute resimțite din parte tinerilor NEETs, șomeri cu vârsta intre 16 - 29 ani, a căror șansa de integrare pe piața muncii, mai ales a celor din categoriile greu si foarte greu angajabili, este extrem de redusa.

Mai multe detalii de la eveniment  în galeria foto.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.