05 Dec
05Dec

În  14 noiembrie 2022 a avut loc examenul final pentru absolvenții cursului de calificare de Îngrijitoare bătrâni la domiciliu  în localitatea Năureni,  jud Caraș Severin.  Au participat și absolvit 18 de participanți.

În 16 noiembrie v avut loc examenul final pentru absolvenții cursului de calificare de Îngrijitoare bătrâni la domiciliu   în comuna Zavoi,  jud Caraș Severin.  Au participat și absolvit 23 de  participanți.

Absolvenții au primit certificat de calificare.

Cursul a fost  organizat în cadrul proiectului SUNT ANGAJAT, DEVIN CALIFICAT -  POCU/726/6/12/13594, proiect finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.  

Durata cursului de ÎNGRIJITOR BĂTRÂNI LA DOMICILIU  a fost de 360 ore, din care 120 ore de teorie si 240 de ore practică. Pe parcursul activităților de teorie și practică, cursanții au dobândit competențe generale, dar și competențe specifice : acordarea îngrijirilor igienice pentru persoana asistată; acordarea primului ajutor persoanei asistate; asigurarea confortului bătrânului asistat; asistarea alimentaţiei şi administrarea alimentelor; mobilizarea şi transportul bătrânului; mobilizarea şi transportul persoanelor asistate imobilizate; respectarea şi aplicarea prescripţiilor medical; supravegherea stării de sănătate a persoanei asistate. 


Imaginile de la eveniment sunt prezentate în galeria media.


Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.