11 Mar
11Mar

CRFPS  PRO VOCAȚIE a inaugurat, la Cluj Napoca, Centrul de Resurse pentru Start-up-uri (CRS PRO VOCATIE), creat în cadrul proiectului DANTE- NV Dezvoltarea anteprenoriatului în regiunea NORD VEST, ID 105384 și finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3 Prioritatea de investiții 8iii.

Centrul de Resurse pentru Start-up-uri din Municipiul Cluj (CRS PRO VOCATIE) va asigura activitatea de  monitorizare a implementării noilor afaceri și va funcționa timp de 12 luni, în timpul implementării proiectului si 6 luni, în perioada de sustenabilitate a afacerii. El va pune la dispoziția celor 22 de tineri antreprenori din Cluj și Bistrița un spațiu de întâlnire, networking și sprijin continuu pentru implementarea activităților întreprinderilor finanțate în cadrul proiectului DANTE- NV.

Centrul de Resurse pentru Start-up-uri din Municipiul Cluj (CRS PRO VOCATIE) a fost înființat imediat după încheierea etapei 1 a proiectului, ce a constat în realizarea de cursuri de formare profesională în competențe antreprenoriale; susținerea de workshop-uri organizate în cadrul fiecărei grupe de curs privind temele secundare vizate de proiect și stagii de practică în cadrul unor firme de profil.

Adresa Centrului de Resurse pentru Start-up-uri (CRS PRO VOCATIE) se află în str. Pavel Rosca nr.4/26, biroul 1 și funcționează sub coordonarea lui Ionel Bora, email: ionel@provocatie.ro, telefon: 0770704996.

Prima întâlnire de prezentare a Centrului de Resurse pentru Start-up-uri (CRS PRO VOCATIE) cu câștigătorii ajutorului de minimis în valoare de 148 600 lei (nerambursabili) a avut loc în data de 9 martie 2019.

Data: 11.03.2019

Text comunicat aici: 7.1. comunicat_inaugurare crs.doc

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.