01 Nov
01Nov

Joi, 20 octombrie 2022, ora 15.00, a avut loc la sediul Seminarului Ortodox din Caransebeș un eveniment de promovare a proiectului SUNT ANGAJAT, DEVIN CALIFICAT.

În cadrul evenimentului de promovare au fost prezentate obiectivul proiectului, activitățile desfășurate, cursurile de formare profesională și condițiile de înscriere, certificarea competențelor precum și alte aspecte relevante pentru cei interesați.  

Au luat cuvântul managerul de proiect din partea beneficiarului CRFPS PRO VOCAȚIE- Amalia Ciobanu, coordonatorul din partea partenerului Episcopia Caransebeșului - inspectorul eparhial Olimpiu Silaghi, președintele CRPS Pro Vocație  - Georgeta Jurcan și alte persoane implicate în derularea sau susținerea proiectului.  

Participanții au adresat întrebări privind modul de desfășurarea a activităților de informare, recrutare, consiliere vocațională, formare profesională și certificare a competențelor. 

Proiectul se adresează persoanelor angajate din regiunea Vest și urmărește creșterea nivelului de calificare a unui număr de 651 angajați prin programe de formare profesională corelate cu nevoile pieței muncii.

 Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.

Imaginile de la eveniment sunt prezentate în galeria media.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.