15 Feb
15Feb

Asociația Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale „Pro Vocație” derulează CURSURI DE COMPETENȚE ANTREPRENORIALE din cadrul proiectului "DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR ANTREPRENORIALE ALE FERMIERILOR DIN  GAL CĂLUGĂRA", Cod proiect: 138794 Cod Apel: C/1920011X123951108388 din 21.10.2021

CRFPS PRO VOCATIE  va organiza acțiuni de formare profesionala si dobândire de competente pentru fermierii de pe teritoriul GAL Călugăra. Prin participarea la activitățile organizate în cadrul proiectului, fermierii vor avea posibilitatea de a-și îmbunătăți competentele manageriale și tehnice, ceea ce va conduce la creșterea nivelului de performanță și de competitivitate al propriilor exploatații agricole. 

Condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească beneficiarii finali ai serviciilor de formare profesionala si dobândire de competente sunt:

• să fie persoane din teritoriul GAL Călugăra

• să aparțină uneia din următoarele categorii de populatie: agricultura de subzistenta; persoanele aflate in cautarea unui loc de munca; persoane inactive; somer.

Formarea profesională se va realiza pentru 60 persoane selectate In cadrul activitaii de formare profesională , iar cursantii vor beneficia de informare si consiliere . Programul de formare include formarea competentelor antreprenoriale. 

Mai multe detalii aici:

invitatie.pdf

flyer 1.pdf

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.