09 Mar


 In data de 09 martie 2023,  5 persoane din comuna Contești, jud. Teleorman s-au înscris pentru evaluarea și certificarea  competențelor de infirmieră.

Acțiunea are loc  în cadrul activității A4  Evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale din cadrul  proiectului OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII NEET’S DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA., implementat de către Centrul de Resurse și Formare În Profesiuni Sociale PRO VOCAȚIE- în calitate de beneficiar și partenerii: AJOFM Teleorman,  Asociația pentru Dezvoltare și Integrare Helianthus Alexandria  și Ilbah Studio SRL.

Proiectul OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII NEET’S DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are drept scop unui număr de 392 de persoane din categoria NEET’S, prin furnizarea de programe integrate de sprijin adaptate nevoilor acestora – servicii de formare profesională, certificare de competențe, mediere, susținerea și dezvoltarea de afaceri.

Detalii foto in galeria media.Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.