21 Mar

Asociatia Centrul de Resurse si Formare in Profesiuni Sociale (CRFPS) PRO VOCATIE" - lider de parteneriat  si  Asociatia pentru Dezvoltare si Integrare Helianthus Alexandria-partener 1,  Agentia Judeteana Pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman- partener 2 și Ilbah Studio SRL- partener 3  anunță începerea unei alte serii din  cursul Stilist Protezist de Unghii.

Cursul este organizat de Ilbah Studio la Ploiești și durează 2 săptămâni, între 20.03-30.03.2023, cu examen pe 31.03.2023. La cursul de specilaizare  participa 14 persoane. Absolvenții vor obține certificat de absolvire și  vor primi o subvenție de 200 lei(5 lei/ora×40 ore)

Cursurile se desfășoară în cadrul proiectului "Oportunități pentru tinerii NEET'S din regiunea Sud Muntenia" și se adresează șomerilor și persoanelor fără loc de muncă, cu vârsta între 16 - 29 ani (care nu urmează nicio formă de învățământ sau de formare). 

Proiectul OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII NEET’S DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are drept scop unui număr de 392 de persoane din categoria NEET’S, prin furnizarea de programe integrate de sprijin adaptate nevoilor acestora – servicii de formare profesională, certificare de competențe, mediere, susținerea și dezvoltarea de afaceri.


https://www.facebook.com/neetssudmuntenia/


Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.