09 May


În cadrul proiectului OPORTUNITATI PENTRU TINERII NEET"s DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA, Componentă 1 - Apel : POCU/991/1/3/Operațiune compozită,  OS. 1.1, 1.2/3/Operațiune compozită OS. 1.1, 1.2, Cod proiect: My SMIS153560S, s-au organizat  mai multe sesiuni  de informare a grupului țintă despre oportunitățile oferite în cadrul proiectului.

Ele au avut drept scop a avut drept  obiectiv identificarea și selectarea persoanelor din grupul țintă, dar și direcționarea acestora către SPO pentru înregistrare și profilare.

O sesiune de informare a avut loc in luna mai  în com.Tiganesti, județul Teleorman, iar o altă sesiune s-a derulat încomuna Bragadiru, jud. Teleroman. Din totalul de 24 de persoane informate, 18 persoane s-au inscris în  grupul tintă al proiectului. 

Acțiunea de informare a avut loc loc în cadrul Activității 2 – Campanie de promovare şi informare în vederea identificării și selectării grupului țintă și direcționării acestora către SPO pentru înregistrare și profilare, Activitatea A2.1 – Derularea unei campanii de informare și promovare la nivelul regiunii Sud-Muntenia în vederea identificării grupului țintă al proiectului.

Proiectul OPORTUNITĂȚI PENTRU TINERII NEET’S DIN REGIUNEA SUD MUNTENIA este finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și are drept scop unui număr de 392 de persoane din categoria NEET’S, prin furnizarea de programe integrate de sprijin adaptate nevoilor acestora – servicii de formare profesională, certificare de competențe, mediere, susținerea și dezvoltarea de afaceri.Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.