19 Apr
19Apr

Centrul de Resurse și Formare în Profesiuni Sociale PRO VOCAȚIE - în calitate de beneficiar și Episcopia Caransebeșului - în calitate de partener au lansat  joi, 15 aprilie 2021, ora.12.00, în sala de festivități Mitropolit Nicolae Corneanu a Episcopiei Caransebeșului proiectul SUNT ANGAJAT, DEVIN CALIFICAT - POCU/726/6/12/13594. 

De asemenea, vineri, 16 aprilie 2021, ora 13.00, în sala Teo Floris  din Strada Constantin Daicovici nr.1, Moldova Nouă a avut loc un eveniment de promovare a proiectului SUNT ANGAJAT, DEVIN CALIFICAT.

În cadrul conferinței de presă si a evenimentului de promovare au fost prezentate obiectivul proiectului, activitățile desfășurate, cursurile de formare profesională și condițiile de înscriere, certificarea competențelor precum și alte aspecte relevante pentru cei interesați.  

Au luat cuvântul managerul de proiect din partea beneficiarului CRFPS PRO VOCAȚIE- Amalia Ciobanu, coordonatorul din partea partenerului Episcopia Caransebeșului - inspectorul eparhial Olimpiu Silaghi, președintele CRPS Pro Vocație  - Georgeta Jurcan și alte persoane implicate în derularea sau susținerea proiectului.  A fost prezentat și un mesaj de susținere din partea IPS Lucian, prin consilierul cultural Casian Rușeț. 

Participanții au adresat întrebări privind modul de desfășurarea a activităților de informare, recrutare, consiliere vocațională, formare profesională și certificare a competențelor. 

Proiectul se adresează persoanelor angajate din regiunea Vest și urmărește creșterea nivelului de calificare a unui număr de 651 angajați prin programe de formare profesională corelate cu nevoile pieței muncii.

 Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.

Evenimentul  a fost preluat de mass media locală si națională.

https://www.trinitas.tv/lansarea-proiectului-sunt-angajat-devin-calificat/

https://www.btv.ro/calificare-pentru-piata-muncii/

https://www.episcopiacaransebesului.ro/stiri/proiecte/2021/04/a-fost-lansat-proiectul-sunt-angajat-devin-calificat-in-episcopia-caransebesului/

Mai multe detalii de la evenimente și în GALERIA MEDIA


Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.