09 May
09May

CRFPS PRO VOCATIE - lider de proiect  și Episcopia Caransebeșului - în calitate de partener derulează cursul de APICULTOR  în cadrul proiectului SUNT ANGAJAT, DEVIN CALIFICAT - POCU/726/6/12/13594, proiect finanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

Cursul se adresează persoanelor angajate cu nivel scăzut de calificare sau fără calificare , din mediul rural, cu vârste cuprinse între 25-65 ani, în special cu vârstă de peste 40 ani din regiunea Vest, cu studii medii. 

Durata cursului de APICULTOR este de 360 ore, din care 120 ore de teorie si 240 de ore practică. Pe parcursul activităților de teorie și practică, cursanții vor învăța despre: îngrijirea albinelor diferențiat pe sezoane, hrănirea corespunzătoare și apărarea împotriva bolilor, dăunătorilor și a altor factori nocivi; valorificarea producției si realizarea profitului; aprovizionarea cu materii prime și materiale necesare bunei desfășurări a activității; colaborarea cu producătorii de culturi agricole.

În prezent, la curs participă 28 de cursanți. Cursul se desfășoară în regim hibrid.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020.

Detalii foto in galeria media.

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.