specialiști în management de proiect, consultanță și implementare de proiecte europene, formare profesională, training experimențial și evaluare de competențe

Georgeta

Presedinte

Georgeta este membru fondator al Pro Vocatie, de profesie asistent social şi doctor în ştiinţele educaţiei, cu o experienţă de peste 20 de ani în activităţi de formare profesională, management de proiecte şi evaluare a competenţelor.

Amalia

coordonator programe

Amalia este asistent social şi vine din mediul corporatist. Are o experienţă majoră în coordonare şi standardizare a procedurilor de lucru în cadrul proiectelor de training, formare sau certificare a competenţelor.

Rodica

manager financiar

Rodica este economist, cu experienţă relevantă în antreprenoriat, business management, marketing, management financiar şi management de proiect.

Lucian

consultant training

Lucian este expertul nostru în training, jocuri de rol, intelgenţă emoţională şi ataşament, pedagogia copilului şi metodologii de instruire a formatorilor. Are o experienţă îndelungată în lucrul cu persoane din medii vulnerabile (penitenciare, romi, persoane cu dizabilităţi), dar şi din mediul de business.

Mihaela

formator şi evaluator de competenţe

Mihaela este economist şi are o experienţă de peste 10 ani în formare şi evaluare de competenţe.

FORMATORI IN PEDAGOGIA ROMÂNO-DANEZĂ

ECHIPA DE TRAINING RODACIE

Mădălina, Cristiana, Simona, Clara, Tina, Ana, Mariana, Alexandra sunt expertele noastre în training pe educație timpurie alternativă. Sunt specializate în pedagogia româno-daneză, probată în proiectul de succes intitulat RODACIE, implementat împreună cu DGASPC Sector 1 și Via University din Danemarca.